Siirry sisältöön
Lumikenkäretki kodalle
35,00 €

Kauppias

Luonto-osuuskunta Willimieli – Nature cooperative Wildmindinfo@willimieli.fi045 145 0415Y-tunnus:2721102-7Kauppiaan ehdot

Willimielen Lumikenkäretki kodalle suuntautuu pellolta metsän kautta mäntyvaltaiselle mäelle, josta avautuu kaunis maisema kumpuileville pelloille. Mäellä on viihtyisä kota, jossa pidämme tulen loimussa evästauon ja nautimme nokipannukahvit/lämpimät mehut sekä makkarat. Retki kuljetaan koulutetun ja kokeneen lumikenkäohjaajan johdolla ja se soveltuu normaalikuntoisille aikuisille sekä lapsille noin 10 ikävuodesta ylöspäin. Retki toteutuu, jos ilmoittautuneita tulee vähintään 6 henkilöä. TAI jos sinulla on valmiina vähintään 6 henkilön ryhmä, ottakaa yhteyttä niin sovitaan retkiaika muulle päivälle helmikuulle.

Lähtöpaikkana on Wintti550 Hausjärven Kurussa.

Ennen lumikenkien kiskomista jalkaan, kertoo opas lyhyesti erilaisista lumikenkämalleista, kävelytekniikasta ylä- ja alamäessä sekä muista tarvittavista varusteista. Opastuksen lisäksi retkeen sisältyy lumikengät, sauvat ja tarjoilut kodalla. Osallistujien varusteiksi riittää säänmukainen ulkoiluvaatetus, nilkat peittävät ulkoilu- tai vaelluskengät, taukotakki tai -liivi ja pieni päiväreppu. Myös omat lumikengät ja sauvat saa luonnollisesti ottaa mukaan, jos sellaiset jo omistaa!