Siirry sisältöön
16,00 €
10,00 €
16,00 € / 2 h

Kauppias

Luonto-osuuskunta Willimieli – Nature cooperative Wildmind info@willimieli.fi 010 200 6500 Y-tunnus: 2721102-7 Kauppiaan ehdot

Willimielen Lumikenkäily tutuksi perehdyttää hauskan ja kuntoa kohottavan lumikenkäilyharrastuksen ensiaskeleisiin koulutetun ja kokeneen lumikenkäohjaajan johdolla! Lumikenkäily tutuksi soveltuu normaalikuntoisille aikuisille sekä lapsille noin 10 ikävuodesta ylöspäin. Aikaa kokeiluun kuluu noin 2 tuntia.

Lähtöpaikkana on Isoniitun koulun pysäköintialue Nurmijärven Klaukkalassa

Ennen lumikenkien kiskomista jalkaan, kertoo opas lyhyesti erilaisista lumikenkämalleista, kävelytekniikasta ylä- ja alamäessä sekä muista tarvittavista varusteista.  Käytännön tekniikkaharjoittelun jälkeen tehdään pieni lenkki läheiselle laavulle, jossa pidetään evästauko (ei nuotiomahdollisuutta). Reitin pituus on runsaat 2 kilometriä.

Tutustumisen hintaan sisältyvät lumikengät ja sauvat. Osallistujien varusteiksi riittää säänmukainen ulkoiluvaatetus, nilkat peittävät ulkoilu- tai vaelluskengät, taukotakki tai -liivi ja pieni päiväreppu. Myös omat lumikengät ja sauvat saa luonnollisesti ottaa mukaan, jos sellaiset jo omistaa!