Siirry sisältöön
Alkaen 30,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Luonto-osuuskunta Willimieli – Nature cooperative Wildmind info@willimieli.fi 045 145 0415 Y-tunnus: 2721102-7 Kauppiaan ehdot

Erätaitokisassa otetaan mittaa tytöistä ja pojista, miehistä ja naisista! Erätaitokisa sopii ohjelmaksi niin yritysten virkistyspäivään kuin vaikkapa polttariseurueelle.

Leikkimielinen erätaitokisa sisältää 5–7 erä- ja luontoaiheista yllätysrastia, joissa punnitaan niin eräelämässä vaadittavat selviytymistaidot kuin ryhmätyökyvytkin. Kilpailu soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille osallistujille, sillä kisan reitti ja tehtävät laaditaan aina ryhmän mukaisiksi. Erätaitokisassa kilpaillaan 2–4 hengen joukkueina.

Erätaitokisa vedetään ryhmän koon mukaan yhden tai useamman oppaan johdolla. Kisan kesto on noin 2 tuntia. Ryhmän vähimmäiskoko on 4 osallistujaa ja enimmäiskoko 50 osallistujaa.

Erätaitokisa voidaan pitää kaikkina vuodenaikoina. Syksyn ja talven iltahämärässä kisailijat varustetaan otsalampuilla.

Kustomoitu Erätaitokisa

Erätaitokisa voidaan pitää myös kustomoituna halutussa paikassa ja erikseen sovittavalla sisällöllä. Kustomoitu Erätaitokisa soveltuu mainiosti esimerkiksi yrityksen työhyvinvointipäivän ulkoiluohjelmanumeroksi. Kysy lisää sähköpostitse info@willimieli.fi tai puhelimitse 010 200 6500!