Go to content
Lumikenkäily tutuksi
€19.50
€12.00
€19.50 / 2 h

Merchant

Luonto-osuuskunta Willimieli – Nature cooperative Wildmindinfo@willimieli.fi045 145 0415Company id:2721102-7Merchant terms

Willimielen Lumikenkäily tutuksi perehdyttää hauskan ja kuntoa kohottavan lumikenkäilyharrastuksen ensiaskeleisiin koulutetun ja kokeneen lumikenkäohjaajan johdolla! Lumikenkäily tutuksi soveltuu normaalikuntoisille aikuisille sekä lapsille noin 10 ikävuodesta ylöspäin. Aikaa kokeiluun kuluu noin 2 tuntia.

Lähtöpaikkana on Nurmijärven Klaukkalan jäähallin pysäköintialue.

Ennen lumikenkien kiskomista jalkaan, kertoo opas lyhyesti erilaisista lumikenkämalleista, kävelytekniikasta ylä- ja alamäessä sekä muista tarvittavista varusteista. Käytännön tekniikkaharjoittelun jälkeen tehdään lenkki läheiselle Isosuolle. Retken aikana pidetään evästauko. Reitin pituus on runsaat 2 kilometriä.

Tutustumisen hintaan sisältyvät lumikengät ja sauvat. Osallistujien varusteiksi riittää säänmukainen ulkoiluvaatetus, nilkat peittävät ulkoilu- tai vaelluskengät, taukotakki tai -liivi ja pieni päiväreppu. Myös omat lumikengät ja sauvat saa luonnollisesti ottaa mukaan, jos sellaiset jo omistaa!